Skocz do zawartości
adamjudo6

zestaw komputerowy bez karty graficznej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym zebyscie zerkneli czy zestaw który złożyłem jest w miarę ok, mile widziane propozycje zmian. Chciałbym się zmiescić zestawem w 2800 złotych, ale im mniej tym lepiej- nie zależy mi na wygórowanych osiągach. Komputer ma być głównie do prac biurowych, pracy z autocadem, gry. Najbardziej zastanawiam się czy nie lepiej brać jakiejś tańszej grafiki, a za to co zostanie kupić dysk SSD.

post-198471-0-24278200-1363107818_thumb.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, składam zestaw który będzie służył głownie do prac biurowych, przeglądania internetu, prac w autocadzie itp., filmy hd, czasem jakaś niewymagająca gierka. Oto co złożyłem:

Intel Core i5-3570K

MSI Z77A-G45

GoodRam 2x 4GB 1333 MHz

Thermalright HR-02 Macho 120 lub boxowe

Seagate Barracuda 500 GB

SilentiumPC Deus 500W

Za całość około 2000zł

Celowo nie dałem karty, ponieważ nie gram dużo w gry, a zintegrowana spokojnie sobie poradzi z nowszymi tytułami na niskich rozdzielczościach.

Moje pytania:

Co myślicie o tym zestawie, czy podzespoły są dobrze zgrane? Czy w podobnej cenie można złożyć coś lepszego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi