adamjudo6 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Witam, chciałbym zebyscie zerkneli czy zestaw który złożyłem jest w miarę ok, mile widziane propozycje zmian. Chciałbym się zmiescić zestawem w 2800 złotych, ale im mniej tym lepiej- nie zależy mi na wygórowanych osiągach. Komputer ma być głównie do prac biurowych, pracy z autocadem, gry. Najbardziej zastanawiam się czy nie lepiej brać jakiejś tańszej grafiki, a za to co zostanie kupić dysk SSD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamjudo6 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) l Edytowane 16 Marca 2013 przez adamjudo6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamjudo6 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam, składam zestaw który będzie służył głownie do prac biurowych, przeglądania internetu, prac w autocadzie itp., filmy hd, czasem jakaś niewymagająca gierka. Oto co złożyłem: Intel Core i5-3570K MSI Z77A-G45 GoodRam 2x 4GB 1333 MHz Thermalright HR-02 Macho 120 lub boxowe Seagate Barracuda 500 GB SilentiumPC Deus 500W Za całość około 2000zł Celowo nie dałem karty, ponieważ nie gram dużo w gry, a zintegrowana spokojnie sobie poradzi z nowszymi tytułami na niskich rozdzielczościach. Moje pytania: Co myślicie o tym zestawie, czy podzespoły są dobrze zgrane? Czy w podobnej cenie można złożyć coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamjudo6 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 z i7 to jedynie 3770k, ponad 300zł róznicy wzgledem i5. Nie wiem czy jest to opłacalne, może lepiej za to dokupic SSD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...