rozba Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam, Proszę o opinie na temat takiego zestawu! może jakies inne sugestie? max. budżet 3200zł. Komputer do ACADa i gier strzelanek. Z góry dziękuje za odpowiedzi! http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=53248 Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez rozba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozba Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jestem ciekawy co myślicie o takiej aukcji. Wiem ze na allegro sie nie kupuje ale wyglada wsyzstko ok. http://allegro.pl/scorpion-ivy-i5-3570-16gb-ssd120gb-hdd-1tb-gtx660-i3150021175.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 dysk ssd trochę kiepskawy no i zasilacz reszta by była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozba Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Proszę o rade. czy podany zestaw powyżej, bardziej bedzie sie oplacalo kupic za 2-3 miesiace po premierach Intala i Nvidii nowych podzespolow? nie mam doswiadczenia jak zmieniaja sie ceny po premierach. Z góry dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Proszę o rade. czy podany zestaw powyżej, bardziej bedzie sie oplacalo kupic za 2-3 miesiace po premierach Intala i Nvidii nowych podzespolow? nie mam doswiadczenia jak zmieniaja sie ceny po premierach. Z góry dzieki za odpowiedzi Jeśli myślisz o tym z allegro to ten podany przez tesela jest dużo lepszy i tańszy! Co do cen za kilka miesięcy to nikt jasnowidzem nie jest i ci tego nie powie - może spadną, może nie, a może będą wyższe. Nie ma co liczyć na rewolucję w dniu premiery, może po kilku miesiącach ceny zaczną się obniżać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...