Sn1PeReK Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam. Mam o to taki problem podczas grania w Battlefield 3 gra się zawiesza i nie ma żadnego odzewu jedyne co mi pozostaje to zresetowanie komputera.Gdy tak zrobię i komp. się włączy pokazuje się informacja o Blue Screenie Code:124 nie wiem jak to naprawić i proszę bardzo o pomoc. Mam Windoiws 7 64-bit Home Premium. Komputer mi się nie przegrzewa ani nie ma wysokich temperatur. Z góry dziękuję za odpowiedż i proszę o pomoc.Jeżeli ktoś zna jakiegioś infiormatyka lub nim jest to też proszę niech się odezwie. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Sn1PeReK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Z góry dziękujemy za podanie informacji o posiadanym sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 0x124 sugeruje za niskie napiecie na cpu. Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1PeReK Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) A więc tak mój sprzęt: Karta Graficzna - Asus GTS 450 1GB Procesor - Intel Core 2 Quad Zasilacz - OCZ 500W Ram - 2GB Jak co to mogę coś jeszcze podać i odkryłem że ten błąd występuje tylko i wyłącznie w Battlefiled 3 na Multi na innych grach jest okej. kaijitsu mógłbyś powiedzieć jak zwiększyć napięcie na CPU ? Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Sn1PeReK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Szukaj w biosie opcji vcore lub cpu voltage i podnies oczko wyzej. Jesli procesor nie byl krecony to troche dziwne ze na domyslnych ustawieniach sypie bsodami. Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1PeReK Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 OK.Spoko poszukam wiesz co może dlatego że nie dawno była wymieniana płóyta główna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1PeReK Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ma ktos jeszcze jakiś pomysł czego to może być wina ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Podniosłeś napięcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ma ktos jeszcze jakiś pomysł czego to może być wina ? Tu przyczyną powstawania tego błędu mogą być sterowniki,lub ewentualny problem z kartą graficzną. Masz jeszcze coś zainstalowanego w slocie PCI-Ex? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1PeReK Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Tu przyczyną powstawania tego błędu mogą być sterowniki,lub ewentualny problem z kartą graficzną. Masz jeszcze coś zainstalowanego w slocie PCI-Ex? Niedawno Karta Graficzna była wymieniana wiec powinna być ok. A w slocie PCI-Ex nic nie mam zainstalowane oprócz karty graficznej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Sn1PeReK, naucz się korzystać z forum. Po pierwsze współpraca, ktoś zadaje ci pytanie, odpowiadaj a nie zlewaj. Drugie - Swoją wypowiedź wpisuj poniżej cytatu a nie w cytat. Edytowane 12 Maja 2013 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1PeReK Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Dobrze Przepraszam , i przeinstalowałem sterownik karty graficznej lecz po dłóższym graniu i tak wyskoczył BSOD więc Niezły Apacz nie wiem co mam już robić podpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Dobrze Przepraszam Nic nie szkodzi, mam już zamknąć temat, czy może dowiemy się czegoś w kwestii napięcia procesora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1PeReK Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 a więc napięcie procesoera jest wporządku i podwyższenie go o jedno oczko nic nie pomogło :) P.S proszę nie zamykać tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...