DarthJaro Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Witam mam pytanie do znajacych sie na nagrywaniu Gier mam gre ktorą chce skopjowac ( "zrobic kopie bezpieczenstwa ' ;) spoko to bez porblemu, ale po zrobieniu obrazu na dyku chcialbym do tej plyty dodac katolog z jeszcze kilkoma plikami ( opisy cheaty itd ) czy jest mozliwe zrobienie czegos takiego i jak ( napewno jest mozliwe piraci przeciez wkladają katalog "crack" na cd i wszystko działa) prosil bym o komplety opis jak to zrobic albo o odsylacze do jakichs stron o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Jak to zrobić - WinISO, z tym że jeśli płyta oryginalna ma zabezpieczenia, to modyfikacja struktury katalogów może spowodować, iż tak spreparowana płyta działać nie będzie Odsyłacz: www.cdrinfo.pl Pozdrawiam! Pamiętaj: All rights reserved Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Polecam zrobic obraz ISO programem Alcohol 120% (pamietaj aby zaznaczyc obraz ISO a nie format Alcohola) a nastepnie zmodyfikowac obraz za pomoca WinISO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthJaro Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 dzieki super program to jest wlasnie to o co mi chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 dzieki super program to jest wlasnie to o co mi chodzilo :)Nagrac w 2 sesjach najpierw nagrac obraz gry nie zakanczajac sesji a pozniej dograc inne ( jeszcze tak nie robilem ale wydaje mi sie ze mozna tak ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=demon=- Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 (edytowane) dzieki super program to jest wlasnie to o co mi chodzilo :) Program jest super. Edytowane 13 Czerwca 2010 przez -=demon=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 dzieki super program to jest wlasnie to o co mi chodzilo :) Program jest super ale czy ktoś ma do niego cracka. Ryzykujesz takim pytankiem, oj ryzykujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthJaro Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Co do nagrywania w 2 sesjach to nie da rady poniewaz potem nic nie dograsz jak nagrasz plyte 690mb z grą ;) to bylo pierwsze czego probowalem Co do cracka to nie jest potrzebny wystarczy serial jezeli jestes zainteresowany "gg me" 2877078 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...