@rek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam, przyszedl czas na wymiane starego Q6600 na cos nowszego i tu mam problem z plyta. Nie ma za wiele plyt w rozsadnej cenie a tez kupowanie plyty za 1500 nie ma sensu bo nawet nie wykorzystam jej potencjalu, nie mam zamiaru bic rekordow OC dlatego nie potrzebuje nie wiadomo czego, jezeli uzyskam 4.4, bedzie super. Najbardziej zalezy mi na opiniach osob majacych haswelle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cantoro Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Z ASUS-ów mogłaby być któraś wersja H87 z ochroną 5x. Któraś z wersji ma tam jeszcze nawet możliwość zdalnego sterowania komputerem, ale to musiałbyś sprawdzić. Jeśli możesz wydać więcej to ew. któryś Z87 tam masz to samo plus jeszcze 4-Way Optimization. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@rek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Z tego co mi wiadomo to tylko serie Z87 umozliwiaja OC, dlatego kupowanie serii H i procesora z odblokowanym mnoznikiem jest glupota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 plyte musisz wybrac na z87 obojetnie ktora ma byc taka jaka tobie pasuje. mi podobaja sie msi serii gaming np g45 dobra cena i fajnie wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...