yoggi Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Przesiadłem się niedawno z Abita BX z PIII na tego właśnie Epoxa z Athlonem XP 2000+.No i się zaczęło (grafika zwiechy itd.) po wielu staraniach pozostał mi tylko problem z myszką - zacina się co kilka - kilkanaście sekund pozostając nieruchomo na ekranie, a po chwili rusza i tak w kółko. Próbowałem już chyba wszystkiego - zmiany sterów, biosu, reinstalki, formaty hdd. Myszka jest 100% sprawna. Pomóżcie bo nie mogę skończyć Black Hawk Down!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 co to za mysz :?: :lol: skoro już wymieniałeś stery to moze daj jej sera bo jest głodna :?: :P A tak poważnie to czy system działa Ci stabilnie bo może to nie jest wina myszki tylko systemu. Czy nie podkręciełeś za bardzo kompa i zaczyna wariować ?? Może sprawdź napięcia jakie ustawiłeś na ramach, cpu ... Zobacz też poprostu co sie stanie jak zresetujesz bios i wystartujesz kompa na deflautowych ustawieniach. Ja stawiam ze jest to raczej wina softu niż sprzętu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Poza tym czy jest to myszka na USB czy zwykła :?: To jest istotne bo z USB bywają jajca. A tak przy okazji to swój problem zgłoś w postach które traktują sprawy z Epoksem od A do Z a nie zakładaj nowych. Nie potrzebnie zaśmiecasz tylko forum a poza tym , jak zgłosisz swój problem np. tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=262...&highlight=epox to pomocy udzielą Ci wszyscy którzy sie tam wypowidają ( a przynajmniej spróbują ) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 U mnie na wczesniejszej plycie (ktora sie zjarala) problem z myszka pojawial sie gdy byl wlaczony S.M.A.R.T. Nie wiem czy to moze miec cos wspolnego z twoim problemem, ale jak masz go wlaczonego to sprobuj wylaczyc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 a właśnie , tez gdzies o tym czytałem , przetestuj to co napisał 2002JSQ :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoggi Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 A tak przy okazji to swój problem zgłoś w postach które traktują sprawy z Epoksem od A do Z a nie zakładaj nowych. Nie potrzebnie zaśmiecasz tylko forum Przepraszam jestem nowy :?. Poprawię się. Mysz jest PS2, A4Tech, komp działa stabilnie, nie kręcony, SMART wyłączony od samego początku. Nigdy wcześniej nie sprawiała żadnego problemu i na pewno jest sprawna. Chyba pobiegnę do serwisu... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Spox , tylko dałem Ci wskazówkę, że lepiej pchać sie tam gdzie wszyscy zaglądają np. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=262...&highlight=epox ponad 900 postów i 30 tysięcy wyświetleń, na pewno ktoś Ci tam pomoże A co do serwisu to pamietaj że moze byc tak że nie sprawdzą Ci od razu, będdą cynili i każą Ci zostawić kompa u nich , sprawdzą go i jak się okarze że wszystko gra to Cie mogą obciążyć kosztami przeglądu w nieuzasadnionym przypadku. :!: Jeśli masz gwarancje to najpierw szybko sprawdź sam albo z jakims mądrym kumplem a serwis to ostateczność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...