Gość Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 palitdaytona(suxx) nie udostepnia zadnychnowych biosow do swoich kart czy moge wgrac bios od np Gainward'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 hmm ja bym nie ryzykował ale jest to możliwe (a zresztą nie wiem nie mam nVidii) ale za to mogę ci polecić te biosy: http://nvidia.pl/download.html?BIOSy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 O rany!!!!!!! Taka grafika na takim procku!!!!! Co ty robisz??? Po co ci nowy BIOS jak lepszych osiągów na tym złomiastym PII nie będziesz miał.Zmień procka i wtedy się baw z BIOSEM.A co do twojego pytania to teoretycznie można wgrać inego BIOSA tylko że w biosie zapisane są wszystlkie parametry pracy karty timingi i inne.Więc jak przesadzisz to po wgraniu karta może ci nie wstać. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 to tak jak z pammięciami ddr do płyt głównych. różne pamięci chodzą na np. 333 MHz ale mają różną wydajność ponieważ inne są timingi. gainward ma na pewno agresywniejsze timingi niż no-name'owa karta mimo takiej samej częstotliwości pracy pamięci. jak wgrasz bios od gainwarda to karta może przyspieszyć (inne ustawienia) lub może nie wstać, będzie czarny ekran. zawsze możesz wgrać poprzedni bios więc nic nie ryzykujesz (prawie nic). ale zamiast wsadzać GF4 do P2 lepiej IMO było kupić durona i MX440 lub GF3. lookaszrz : codegen 300W przy takim konfigu ? doradzasz koledze a sam masz wypasiony sprzęt na badziewnym zasilaczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 lookaszrz : codegen 300W przy takim konfigu ? doradzasz koledze a sam masz wypasiony sprzęt na badziewnym zasilaczu. Co do tego konkretnego modelu Codegena to niemam żadnych zastrzerzeń ani problemów,chodzi super,Wszystkie napięcia w normie 1,75-----1,76 5V-------4,97 3.3V-----3,25-3,27 (przed podkręceniem grafy 3,31V) 12V------12,74-12,93V A co do jego mocy to z moich wyliczeń wychodzi że ten model ma 396W 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...