mat_zab Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 MOże mi ktoś powiedzieć gdzie moge znaleść stronke z logami i dzwonkami do tego telefonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 O ile pamietam to ten fon nie ma mozliwosci wgrywania dzwonkow i log jak nokia i inne fony. Jedyny sposob to kabelek + oprogramowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 MOże mi ktoś powiedzieć gdzie moge znaleść stronke z logami i dzwonkami do tego telefonu. lepper pomyliłeś chyba fora :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 No z takimi telefonami jest problem. Ja mam nowego Sagema i tez w polsce jest brak dzwonkow (loga chyba nie idzie bez kabla zmienic). Poszukaj za granica moze cos bedzie. Albo kup kabel i utargaj soft Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Lepperk.. goła du** i szelki ;) No na oslą by to raczej pasowało :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...