seeb Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 mam prosbe czy ktos moglby wskazac miejsce skad mozna pobrac bios z odblokowana mozliwoscia krecenia do szafira 9700 bo nigdzie tego znalezc nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 nie kumam za bardzo ale nie lepij zlokac tam :www.omegacorner.com i ssac se catalizatory 3.4 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeb Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 thx juz se jakos poradzilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 thx juz se jakos poradzilem Seba ty : MEGAPRZELOLU ciekawy jestem jak se poradziles ? Czyzbys wrescie zrozumial obsluge cat[omega] 3.4 ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeb Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 rwa mac !!! nie dziala mi to gowno rad clocker cat 3.4 i nic ja przesuwam suwak na 330 core mem 320 biore jeszcze raz wlasciwosci i doopa 275/270 sie rwa chyba samo przestawia...???? cos ktos na to poradzi ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 a po kij wogole taki sprzet krecic :? niektorych ludzi czasami nie moge zrozumiec :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeb Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 bo mi malo markow :P nie tak powaznie to sztuka dla sztuki chce zobaczyc jak bedzie sie krecil ale nie moge :[[[ nie wiem moze qrna bios zhackowany wrzucic ale nie moge go nigdzie znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 a po kij wogole taki sprzet krecic :? niektorych ludzi czasami nie moge zrozumiec :o Żeby sobie jeszcze podpis przedłużyć :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Masz obcen te biosy : http://www.3dchipset.com/bios/ati/warp11/index.php Niepytaj jak dzialaja bo niewiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeb Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 no nie bardzo zaden z tych biosow nie jest do radzia mojego fuuuk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 no nie bardzo zaden z tych biosow nie jest do radzia mojego fuuuk... no niestety tylko to znalazlem ale poczytaj to : http://www.rage3d.com/board/showthread.php...readid=33667164 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 rwa mac !!! nie dziala mi to gowno rad clocker cat 3.4 i nic ja przesuwam suwak na 330 core mem 320 biore jeszcze raz wlasciwosci i doopa 275/270 sie rwa chyba samo przestawia...???? cos ktos na to poradzi ???????Nie trzeba czasem Apply lub coś podobnego nacisnąć ? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ustawiasz jakie chcesz to taktowanie, poteam kilkasz SET i na koncu use current ..... ach grybym ja mial taki problem jak ty..... marzenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeb Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ustawiasz jakie chcesz to taktowanie, poteam kilkasz SET i na koncu use current ..... ach grybym ja mial taki problem jak ty..... marzenie :D nie no glupiego ze mnie nie robcie wiem co trza zrobic ale sek w tym ze po ponownym wejsciu do radclockera zegary wracaja do starego polozenia czyli 275/270 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ustawiasz jakie chcesz to taktowanie, poteam kilkasz SET i na koncu use current ..... ach grybym ja mial taki problem jak ty..... marzenie :D nie no glupiego ze mnie nie robcie wiem co trza zrobic ale sek w tym ze po ponownym wejsciu do radclockera zegary wracaja do starego polozenia czyli 275/270 A jak instalowałeś omegi to wybrałeś opcje HECKED DRIVER :?: Jak nie to sienie dziw k u r w a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...