_KaszpiR_ Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Odzwyczajam się od małego tekstu na stronach, a ciągłe zoomowanie pewnych stron robi się uciążliwe. Dlatego mając chwilę zrobiłem styl dla www.purepc.pl dla ślepych jak ja. Działa dobrze na wysokich rozdzielczościach na Firefoxie, reszty nie sprawdzałem. Więcej info ze zdjęciami http://userstyles.org/styles/91521/purepc-strona-g-wna-dla-lepych?r=1375879800 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espiernes Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Sorry, ze nie w temat, ale _KaszpiR_, czy ja CIebie nie kojarzę z IRC'a z Quakenet'a? grałeś kiedyś online? :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 na QuakeNecie ciągle przebywam, pod tym samym nickiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Poprawilem teskty na wykresach, nie powinny juz tak sie nakladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Masz piwko za fatygę przy najbliższej okazji :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Hmmmm nie spodziewałem się, że ten styl będzie tez dobrze działać na Firefoxie na Androidzie... Troche trzeba zoomować na wykresy, ale raczej na to nie ma rady. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Aktualizacja w związku ze zmianą serwisu. Zmiany obejmują jedynie stron z artykułem, pozostałem nietknięte, ponieważ zmiany czcionek kończą się rysowaniem obiektów jeden na drugi. Poza tym nie mam potrzeby zmiany całego layoutu... Dodałem gifa z prezentacja zmiany, od razu widać różnicę :) Edytowane 13 Grudnia 2014 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Swoją drogą, dla osób nie cierpiących jasnych kolorów - szczególnie w nocy -> https://userstyles.org/styles/109576/dark-purepc 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPiN Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Czy tylko ja zmieniam DPI w systemie i nie bawię w konfigurację wszystkiego dookoła :D ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 To nie zawsze dziala, niektorzy deweloperzy nie rozumieja, ze istnieje cos takiego jak zmiana DPI i wtedy ich aplikacje wygladaja od czapy (jesli da sie ich uzywac). Poza tym lubie miec tylko wybrane elementy duze, najczesciej tekst ktory czytam - a takie inne elementy jak data postu to sobie sprawdze jak bardzo bede chcial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...