lakus978 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Asus M50VC taki jest identyfikator urządzenia USB/UNKOWN. System to Windows 7 x32. Nie mam pojęcia co to może być i jak sterownik do tego pobrać DriverMAX i SlimDriveri tego typu podobne programy tego nie widzą, może na x64 by działało? Nie chce mi się próbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Nie bedzie, urzadzenie bez identyfikatora to na ogol uszkodzone urzadzenie. Masz cos podlaczone pod usb? Blaszki w portach usb nie sa uszkodzone/wygiete? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 E kamerka mi nie działa, może to ona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Bardzo mozliwe, mogla sie odlaczyc czesciowo lub uszkodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Hm od kąd pamiętam był z nią problem rozłożę go dzisiaj przy zawiasach i matrycy zobaczymy. Rozkręciłem przerwany był kabelek zlutowałem i chula :) dzięki za podpowiedź :) Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez lakus978 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...