Feluke Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Te, Wałesa, ścichnij. :D Ja za jestem. Zaliczki. Przepraszam juz nie bede :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Byłoby to jakieś rozwiązanie, ale żeby miało ręce i nogi trzeba zebrać dokładne dane czego ludzie chcą! Zakładając nawet że z 30 osób da zaliczki, Lisek będzie miał zaufanie do reszty i dołoży do 50 sztuk. Seria zostanie wykonana, spodoba się ludziom i będą chciali kupić, tylko że na sprzedaż pozostanie 20 sztuk czyli prawie nic na tylu potencjalnych chętnych! Powyżej tego znów trzeba będzie złożyć zamówienie i powraca problem zebrania zaliczki... :( :( :( Żeby myśleć o tym na poważnie, trzeba zacząć od opracowania projektów jak najbliższych końcowemu efektowi, by ludzie widzieli co mogą kupić, a nie tylko gdybali co by chcieli (a każdy co innego). Dopiero wtedy jest sens zbierać zaliczki i pytać o ilość chętnych... Trochę propozycji już masz więc jest z czego wybierać :) Sam bym chętnie coś kupił, nawet z zaliczką :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Eeee, Lisek, ale musimy dobrze wiedziec co kupujemy a nie na zdjeciu wyglada tak ladnie a tu przysylasz nam jakies szmaty. PS. W ankiecie jest teraz Tak - 79% a nie - 20% a gdzie 1% ?? Hehe, to jest tzw. bug. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja tam chce kubek z logiem , a naewt dwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Coś się to forum za dużą popularnością nie cieszy, zaraz rzuce wątek na Hardware. wrzuć ten temat tam gdzie jego miejsce, czyli na oślą łączkę :wink: zasad muszą przestrzegać wszyscy :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Mnie ta zaliczka najbardziej interesuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 PS. W ankiecie jest teraz Tak - 79% a nie - 20% a gdzie 1% ?? Hehe, to jest tzw. bug. No właśnie, kiepsko to wygląda, chyba że ten jeden procent to dla niezdecydowanych :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ja jestem za kubkami z takim logo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ja proponuje cos takiego http://us.st7.yimg.com/store1.yimg.com/I/directron_1691_14289686 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 a ja czarną koszulkę z logo Tweak i napisem pod spodem "cooled by AC & WC" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 to moze ankieta?????????????????????? jak dla mnie to najlepsza koszoolka, to z samym tweak.pl, bo taniej i jak dla mnie ladniej, ale dostosoooje sie do reszty, tamto logo na qbek ok, ale qbek metalowy, bo porcelanki nie kce, no ale tesh sie moge do reshty dostosowac :P , bluza tesh sam tweak pl, bez bajerooff, sticker na oboodowe jezeli do 5 zeta, to tesh wezme :) na tylach blooz i bloozek moze byc wiekszy napis tweak.pl :) albo......... na tyl damy portret liska, mhaaa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Czapeczki i gumki. :D Kubek powinien mieć: żeberka, wewnętrzny obieg cieczy no i oczywiście wioatrak. Albo takie wieeelgachne wentylatory birowe, żeby zawsze wiało!!! A miłośnicy WC powinni mieć możliwość kupienia wanny z waszym logo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Czapeczki i gumki. :D Kubek powinien mieć: żeberka, wewnętrzny obieg cieczy no i oczywiście wioatrak. Albo takie wieeelgachne wentylatory birowe, żeby zawsze wiało!!! A miłośnicy WC powinni mieć możliwość kupienia wanny z waszym logo :wink: :lol: :lol: :lol: Haha wreszcie jakieś porządne pomysły na miarę prawdziwego overclockera :wink: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Ja jestem za qbkami :D :D Przy porannym buszowaniu na forum tweak.pl, popijajc ciepla kaffe z qbka z logiem tweaka :mrgreen: To jest to :!: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 ja bym kupil alu felgi do kadetta powered by tweak.pl :-) :-) :-) :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 lisek-no to kiedy ty to zrobish?? (o ile zrobisz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 lisek-no to kiedy ty to zrobish?? (o ile zrobisz) Obawiam sie ze nie zrobi tego, bo gusta userow forum sa tak podzielone ze nie warto nawet sie trudzic bo te koszulki czy co to bedzie nie spotkaja sie z duzym popytem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Moim zdaniem napis tweak.pl jaki jest na stronie wyglądałby najlepiej na białej koszulce z grubszego materiału. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 koszulki - koniecznie z logo tweak i jakimś fajniejszym textem (podawał tu ktoś wcześniej), najlepiej żeby koszulki nie rozpadały się po 1 praniu, nie kosztowały tyle co p4 :) ręcznik plażowy - taki duuuuuuuuży z dużym logo tweak.pl i napisem tweak is my life kubki - 0,5@0,75 i z takim samym napisem bokserki - z napisem TWEAKED umieszczonym w odpowiednim miejscu :> naklejki jakieś.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 ja bym chcial tweak-owa tapete do pokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 qrcze, zaczynam sie niecierpliwic, jezeli ja mam cos qpic, to lisek-mash na to miecha, ja kce qbek, 2 koszoolki i moze blooze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Dobra :) Będzie to raczej na pewno, ale chyba dopiero po wakacjach... teraz jak to zawsze oglądalność spadła, bo wszyscy sie obijają :) no i wakacje sprzedażom też nie służą... Odkładamy to do września... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 dobra, wstrzymam sie :) ale ja kce jeszcze stickersa na obudowe (do 5 zeta) i naszywke na plecak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Dobra :) Będzie to raczej na pewno, ale chyba dopiero po wakacjach... teraz jak to zawsze oglądalność spadła, bo wszyscy sie obijają :) no i wakacje sprzedażom też nie służą... Odkładamy to do września...No i to mi sie podoba ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Dobra :) Będzie to raczej na pewno, ale chyba dopiero po wakacjach... teraz jak to zawsze oglądalność spadła, bo wszyscy sie obijają :) no i wakacje sprzedażom też nie służą... Odkładamy to do września... no mam nadzieje, ze we wrzesniu bedzie juz gotowa jakas oferta ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...