kotlet15 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Cześć! Zastanawiam się nad złożeniem nowego zestawu a z racji, że moja komputerowa pasja wygasła w latch 90 ych muszę poradzić się młodych wilków :) Komputer potrzebuję głównie do multimediów - nagrywanie i edycja,obróbka audio i video ale chciałbym jeszcze przez jakiś czas cieszyć się odpalaniem najnowszych tytułów w co najmniej średnio wysokich detalach. Nie ukrywam - lubię sobie troszkę pograć. Rzeczy na których nie chciałbym oszczędzać to procesor (core i5) grafika (myślę że 2gb?) i zasilacz. Wolałbym raczej solidniejszych producentów płyty głównej i RAMu. Rzeczy mniej istotne to obudowa, napędy itp Mam jeszcze trochę czasu na kupno i może rozsądnie byłoby poczekać...? Będę bardzo wdzięczny za próby stworzenia potencjalnych zestawów za rozsądną cenę :) pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 http://www.morele.net/inventory/info/a9G8uK/ ja coś takiego zaproponuje. ale można poczekać co innego jeszcze koledzy inni zaproponują :) myślę że jeżeli teraz nie ma zamiaru kupować to wstrzymać sie warto i zobaczyć co będzie za miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanZ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Od siebie zaproponuję : http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__konfigurator/action__2/laptop__/data__eJyNkE0KwjAQhe8y6yKZ$LTRO4hLF!IipFmU1laaFlHx7mZCSrNQdDF5zJd582CecB2Hem4n2J1AlpWGAhQyGYSlkiiiCFUmorjakigkIiWrllGlMXN!r3MBTTd4S6nkyF15jx$6v7Zb15u4XBOqRD7A1fquvxh7lAvVv3NSlp8vISssREKjmcyhHZ0PCHkC!8b5xtlHHweF3HC63K3tTH3sjO$vATN4vQHhP1CI Zestaw podany powyżej też będzie ok, tylko zasilacz Deus 600W jest niepotrzebny- ten zestaw nie potrzebuje aż tyle mocy. Do tego te zasilacze niestety lubię pohałasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...