laiiik Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Potrzebuje coś nowego, bo stary złom już nawet przy korzystaniu z neta niedomaga. Nie mam zamiaru nic podkręcać czy później rozbudowywać.Komputer ma służyć głównie do codziennego użytkowania (internet, film), czasem mogę w coś zagrać skoro będzie już taka możliwość :)Ze starego kompa może się nadać obudowa, dysk twardy 500gb, napęd cd... Dobrze by było gdyby pobór prądu został na podobnym poziomie, więc jakiś fajny zasilacz do tego ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jest dział z polecanymi zestawami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laiiik Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Dzięki panowie.O właśnie tych zestawów szukałem, kiedyś pamiętam były w dziale w podwieszonym temacie...Muszę aż 500 watowy zasilacz brać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 W zasadzie wystarczy markowy zasilacz, nawet 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Weź taki Corsair VS 450W . Nie ma sensu na siłę oszczędzać jeszcze niecałe 10-20zł żeby mieć coś słabszego Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laiiik Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) OK wszystko rozważę. W takim razie na podstawie zestawu podanego przez tesel i gotowych poleconym powinienem sobie coś sklecić. Póki co serdeczne dzięki Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez laiiik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...