azyl Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Mam możliwość wymiany mojej gf4 za doplata ( 150 zl) na radeona 9000 mam pytanie czy oplaca mi sie ta wymiana i czy zeczywiscie poczuje roznice ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Jak masz mx'a to chyba warto. Jak Ti to nie :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 gosc w serwisie powiedzial ze nie odczuje roznicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 z doplata 150 zl nie oplaca sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Jak to mx (a pewnie tak) to opłaca się ze wzgledu na pixele i vertex'y, ale nie za 150zł tylko max 50zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 a gdzie ja bym dostal radeona 9000 za doplate 50 zl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 ale masz wersje gf4 titanium czy MX???????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 mx poza tym mam jeszcze gwarancje i sam nie moge grzeba w kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 mx poza tym mam jeszcze gwarancje i sam nie moge grzeba w kompie to zamien na jakiegos 9000 ale firmowego!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3Ng4l Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 ja kiedys mialem dwa mx teraz mam orginalnego at radeona 9000, grafa moze i jest leprza ale niektore gry slabiej chodza :cry: zaluje ze sie zamienialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...