JuLeK Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Nie wie ktoś jak można zrobić Vmod'a do tego celka, powyżej 2.0V :?: W przyszłym tygodniu bendę miał zasilacz do mojego 172W Peltka i mam zamiar na tym Celku zrobić conajmniej 1.8 :D Jakiś koleś wykręcił tego Cela na 2.0GHz Vapochillem, przy Vcore 2.20 :!: :!: Ja bende miał lepsze chłodzenie niż Vapo-cośtam, tylko musze jeszcze Vcore zwiększyć :idea: :lol: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 nie chce mi sie wierzyc w te 2.2V skoro coppermine w 0.18mik nie wytrzymywal nic powyzej 2.1V...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 nie chce mi sie wierzyc w te 2.2V skoro coppermine w 0.18mik nie wytrzymywal nic powyzej 2.1V...... http://www.overclockers.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 ja po prostu nie wierze w cuda, on na 2.2V by sie zjaral, 2V jeszcze przezyje, mozliwe, ale nie 2.2 skoro coppermine jaral sie przy takim napieciu a jest 0.18mik!!!!!!!!!!!!! tuluatin przy .13mik przeciez MUSI miec mniejsze napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Facet ściemnia.... możliwe, co prawda miał ok. -40C na tym Celu... Ale ze 2.0V by mi się przydało, nikt nie wie :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 vapochill moze dac minimum ok -20C z obciazeniem takze te -40C takze bylo sciema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Koleś bodobno wystawił Vapochila na mróz -20C i w taki sposób miał ok. - 40C... Też mi sie to dziwne wydaje... Ale pewne jest że istnieje jakiś mod do ok. 2.0V :!: Więc jeśli ktoś wie, niech mi cholera linka da albo co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 jakby wystawil na -20C mroz to by nie zienilo temp. o 20C, gora o te 5-8C, po prostu taka jest temp. wrzenia freonu i juz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Nie wie ktoś jak można zrobić Vmod'a do tego celka, powyżej 2.0V :?: W przyszłym tygodniu bendę miał zasilacz do mojego 172W Peltka i mam zamiar na tym Celku zrobić conajmniej 1.8 :D Jakiś koleś wykręcił tego Cela na 2.0GHz Vapochillem, przy Vcore 2.20 :!: :!: Ja bende miał lepsze chłodzenie niż Vapo-cośtam, tylko musze jeszcze Vcore zwiększyć :idea: :lol: 8O Bende? :))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Tak jest, Bende- Nabende :D Ile ten Vapo-srapo wyciągnie na Celu 1.2@1.6 Vcore 1.825.... może -10C, ale nie sądze. Ja na 74W Pelcie miałem koło 0 więc na 172W.... Myślę że My WC = Vapochill killer :lol: :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Tak jest, Bende- Nabende :D Ile ten Vapo-srapo wyciągnie na Celu 1.2@1.6 Vcore 1.825.... może -10C, ale nie sądze. Ja na 74W Pelcie miałem koło 0 więc na 172W.... Myślę że My WC = Vapochill killer :lol: :idea: Ile prądu pobiera Twój suuuper cooling system ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Będzie (czekam na zasilacz) pobierało ok. 250W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...