Skocz do zawartości
JuLeK

Extremalny Vmod do Tulipana 1.2

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wie ktoś jak można zrobić Vmod'a do tego celka, powyżej 2.0V :?:

W przyszłym tygodniu bendę miał zasilacz do mojego 172W Peltka i mam zamiar na tym Celku zrobić conajmniej 1.8 :D Jakiś koleś wykręcił tego Cela na 2.0GHz Vapochillem, przy Vcore 2.20 :!: :!: Ja bende miał lepsze chłodzenie niż Vapo-cośtam, tylko musze jeszcze Vcore zwiększyć :idea: :lol: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja po prostu nie wierze w cuda, on na 2.2V by sie zjaral, 2V jeszcze przezyje, mozliwe, ale nie 2.2 skoro coppermine jaral sie przy takim napieciu a jest 0.18mik!!!!!!!!!!!!! tuluatin przy .13mik przeciez MUSI miec mniejsze napiecia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koleś bodobno wystawił Vapochila na mróz -20C i w taki sposób miał ok. - 40C... Też mi sie to dziwne wydaje... Ale pewne jest że istnieje jakiś mod

do ok. 2.0V :!: Więc jeśli ktoś wie, niech mi cholera linka da albo co

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wie ktoś jak można zrobić Vmod'a do tego celka, powyżej 2.0V :?:  

W przyszłym tygodniu bendę miał zasilacz do mojego 172W Peltka i mam zamiar na tym Celku zrobić conajmniej 1.8 :D  Jakiś koleś wykręcił tego Cela na 2.0GHz Vapochillem, przy Vcore 2.20 :!:  :!:  Ja bende miał lepsze chłodzenie niż Vapo-cośtam, tylko musze jeszcze Vcore zwiększyć :idea: :lol:  8O

Bende? :)))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest, Bende- Nabende :D

Ile ten Vapo-srapo wyciągnie na Celu 1.2@1.6 Vcore 1.825.... może -10C,

ale nie sądze.

Ja na 74W Pelcie miałem koło 0 więc na 172W.... Myślę że My WC = Vapochill killer :lol: :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest, Bende- Nabende :D  

Ile ten Vapo-srapo wyciągnie na Celu 1.2@1.6 Vcore 1.825.... może -10C,

ale nie sądze.

Ja na 74W Pelcie miałem koło 0 więc na 172W.... Myślę że My WC = Vapochill killer :lol:  :idea:

Ile prądu pobiera Twój suuuper cooling system ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...