Mateusz K. Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Mam proca AMD Athlon 1900+ i każda płyta główna na jakiej go sprawdzałem rozpoznaje mi go jako AMD Athlon XP 800MHz w przypadku szyny 133 i AMD Athlon XP 600MHz z szyna 100. Mnożnik wszystkie płyty ustawiają sobie na 6x i nie można zmienić... Co jest nie tak :?: Proc jakiś walnięty :?: Testowane na płytach: - ECS K7VTA3 - ASUS A7S333 - ECS K7S5A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 nie wiem co moze byc , polacz mostki i ustaw sobie mnoznik 12 i bede dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Akurat na mostkach jest plomba :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 no to do sklepu i "panie tco za badziew sprzedajecie (najlepiej wyczekac zeby bylo duuzo klientow - to popedza reakcje) kupilem i robi chece powinniscie wymienic" - masz szanse na wymiane od rekijak kupowales niedawno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 no to do sklepu i "panie tco za badziew sprzedajecie (najlepiej wyczekac zeby bylo duuzo klientow - to popedza reakcje) kupilem i robi chece powinniscie wymienic" - masz szanse na wymiane od rekijak kupowales niedawnoTen numer odpada. Dlaczego to nie będę pisał :) Oddam proca i poczekam 2 tygodnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 trohe to dzwne - bo firmy maja tak ze jak wrocisz w krotkim czasie i stwierdzisz ze sprawdzales cczemu nie gralo od poczatku to powinni ci wymienic - a ta akcja to jako premia dla siebie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...