jakub.reuter Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Witam. Ostatnio kupiłem pada Razer Sabertooth. Niestety nie mogę podłączyć go do PC? Jedynie co to tylko lampka wokół logo XBOX zamrygała raz po czym zgasła. Nie wiedziałem w jakim dziala umieścić ten temat. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Filozofii tu wielkiej nie ma. Wpinasz pada w USB 2.0, instalujesz sterownik (jeśli brak w komplecie to musi być na stronie producenta) i powinno śmigać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub.reuter Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 wiem, że nie ma tu żadnej filozofii, ale w zestawie żadnej płyty ze sterownikiem nie było. na stronie producenta też nie znalazłem żadnego sterownika. pozatym wydaje mi się, że komputer powinien sam znaleźć urządzenie. dodam jeszcze, że na innym PC jest to samo. komputer w ogule nie wykrywa pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Jeśli pad nie wymaga sterowników, ani żadnego dodatkowego softu (RAzer ma jakieś tam swoje cuda), a nie działa, to może po prostu jest uwalony? Urządzenie jest chyba uniwersalne (Xbox 360/PC) - masz możliwość sprawdzenia na konsoli? Edytowane 18 Września 2013 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub.reuter Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 no właśnie na mam xboxa. kupiłem tego pada aby mieć go do PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 wiem, że nie ma tu żadnej filozofii, ale w zestawie żadnej płyty ze sterownikiem nie było. na stronie producenta też nie znalazłem żadnego sterownika. pozatym wydaje mi się, że komputer powinien sam znaleźć urządzenie. dodam jeszcze, że na innym PC jest to samo. komputer w ogule nie wykrywa pada. Jakieś nieznane urządzenia? Przytrzymaj logo Xboxa na początek. I na forum jest dział urządzenia wskzujące/temat o padach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...