AngryPearl Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 witam Brat chce kupić sobie do komputera kartę graficzną aby móc pograć w jakieś trochę lepsze gry ale na cuda też nie liczymy. Byłoby fajnie jeśli dałoby sie pograc w Diablo 3 ■Zastosowanie komputera : głownie internet muzyka filmy ale właśnie karta graficzna do gier pewnie średniej klasy ■Maksymalna kwota : 100 zł ■Których części potrzebuję :karta graficzna ■Czy będę podkręcać sprzęt? :nie ■Rozdzielczość mojego monitora :1440x900 ale nie jestem do końca pewny ■Specjalne wymagania :Możliwość zagrania chociaż na niskich detalach płynnie w Diablo 3 ■Części z poprzedniego komputera :brak części obecnie w komputerze : ■procesor - AMD Athlon 64 X2 4800+ ■RAM 2 x 1 GB DDR2 ■Płyta głowna - asus m2n-vm hdmi ■dysk twardy 320 GB ■dokładnego modelu nie mam ale ma on 480 W Dokładniejsze parametry jeśli będą potrzebne podam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 Uzywana 9600gt/gts240. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...