QuiL Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Witam Jak w temacie potrzebuje pomocy chce miec komputer Tylko pod gry . Jest on stary ale narazie nie mam kasy na nówke chce dokupić części zeby móc grać normalnie w lola 40 / fps ew. żeby cs GO Poszedł mi oto mój sprzęt : Płyta główna ASRock 775V88+ Ram: x2 512mb ddr Karta Graficzna: NVIDIA GeForce 6200 128mb AGP Procesor: Intel Celeron D 336, 2684 MHz (21 x 128) Dysk Twardy : 80GB nwm czy opłacalne bedzie kupywac rzeczy pod tą płytę główną ale można by kupic jakas inna tylko rzeby inne części do niej pasowały ram mam zamiar kupic x3 1024mb karta graficzna no takie minimum to 256 mb. i inne procesor też można by było jakis inny i twardziela . Tylko mam jedno ale czy się wypłace tak z 700 to max I Czy jest to opłacalne Edytowane 5 Października 2013 przez QuiL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Kompletnie nie opłaca się wkładać w to jakichkolwiek pieniędzy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuiL Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 czyli juz uzbierac jakies pieniądze na komputer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Jakbyś poszukał używek w normalnych cenach to i za te 700zł coś złożysz. GTX 260 (tylko wersja 216 core) - 200zł, lub trochę drożej GTX 460. 4GB DDR3 - 80zł dysk 500GB np. HD502HJ do 100zł (uważaj na starsze Seagate) - 100zł zasilacz Delta/Fortron np. Delta - 75 zł obudowa ze starego komputera Zostaje Ci około 250zł na procesor i płytę. Możesz poszukać np. AII/PII X4. Przykład. Na pclabie od czasu do czasu pojawiały się w cenie 160-180zł. Przy zakupie karty musiałbyś zwrócić uwagę żeby była taka przejściówka w zestawie albo ją dokupić. Możliwe, że GTX nie wejdzie Ci do obudowy jeśli masz dość małą i będzie trzeba pozbyć się zatok na dyski. Albo licytuj zestawy płyta, procesor, RAM np. taki. Edytowane 5 Października 2013 przez andrew777 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuiL Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 DZIEKI WIELKIE :d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...