Skocz do zawartości
Ghazi

Które LO? (wrocław)

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku małe wyjaśnienie - na forum spotakłem prośby o poradę w sprawach sercowych, wiec prośba o pomoc w wyborze szkoły nie powinna być niemile widziana.

Otóż mam do wyboru 2 ogólniaki: II LO na Parkowej i XIII na Hauke-Bosaka (do 9 mnie nie chcieli, lole :P). Profil oczywiście mat-inf. No i teraz dylemat - gdzie iść? Nie wiem za bardzo w której szkole jest lepszy poziom, w sumie do II mam lepszy dojazd i uczą tam ang+niem, a w XIII ang+rus :(. Poradźcie po której budzie jest łatwiej się dostać na studia (Politechnika?), gdzie jest lepsza atmosfera. Z góry dzięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku małe wyjaśnienie - na forum spotakłem prośby o poradę w sprawach sercowych, wiec prośba o pomoc w wyborze szkoły nie powinna być niemile widziana. 

Otóż mam do wyboru 2 ogólniaki: II LO na Parkowej i XIII na Hauke-Bosaka (do 9 mnie nie chcieli, lole :P). Profil oczywiście mat-inf. No i teraz dylemat - gdzie iść? Nie wiem za bardzo w której szkole jest lepszy poziom, w sumie do II mam lepszy dojazd i uczą tam ang+niem, a w XIII ang+rus :(. Poradźcie po której budzie jest łatwiej się dostać na studia (Politechnika?), gdzie jest lepsza atmosfera. Z góry dzięki :)

biegaj do 13-stki :D ja kolo 13-stki mam szkole na Hauke bossaka :P - chodze do technikum , ogolnie 13stka spoko poziom trzyma , atmosfera tez jest looz - mozna duzo ludzi poznac .... bedziecie cwiczyc na sali mojej szkoly :P ale sala jest cud miod - zajebisty parkiet do kosza ... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Unikaj ruskiego, idz tam gdzie niemiecki moim zdaniem.

eetam ;] w niektorch dziedzinach zwiazanych z internetem russ sie bardziej przydaje niz niemiecki :P :D

np. poszukiwanie crackow, lewego oprogramowania ;) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialem taki sam dylemat jak ty, i poszedlem do XIII bo jest tam lepszy poziom, i dlatego ze w II mnie nie chcieli. Koleś od infy jednym slowem jest zajebisty, ma doktorat i jeszcze niekomu w klasie nie udalo sie go czyms zagiac. Ogółnie cala kadra jest fajna oprocz oanie Gory (rusek) ktora potrafi byc suka jak cie nie lubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Unikaj ruskiego, idz tam gdzie niemiecki moim zdaniem.

eetam ;] w niektorch dziedzinach zwiazanych z internetem russ sie bardziej przydaje niz niemiecki :P :D

np. poszukiwanie crackow, lewego oprogramowania ;) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

;) miedzy innymi ;) pamietajcie ze to co trudno utrzymac na zachodnich serwerach latwiej na ruskich ;)

.. 0'day exp.. ehem, no ten tego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi