Ghazi Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Na początku małe wyjaśnienie - na forum spotakłem prośby o poradę w sprawach sercowych, wiec prośba o pomoc w wyborze szkoły nie powinna być niemile widziana. Otóż mam do wyboru 2 ogólniaki: II LO na Parkowej i XIII na Hauke-Bosaka (do 9 mnie nie chcieli, lole :P). Profil oczywiście mat-inf. No i teraz dylemat - gdzie iść? Nie wiem za bardzo w której szkole jest lepszy poziom, w sumie do II mam lepszy dojazd i uczą tam ang+niem, a w XIII ang+rus :(. Poradźcie po której budzie jest łatwiej się dostać na studia (Politechnika?), gdzie jest lepsza atmosfera. Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Na początku małe wyjaśnienie - na forum spotakłem prośby o poradę w sprawach sercowych, wiec prośba o pomoc w wyborze szkoły nie powinna być niemile widziana. Otóż mam do wyboru 2 ogólniaki: II LO na Parkowej i XIII na Hauke-Bosaka (do 9 mnie nie chcieli, lole :P). Profil oczywiście mat-inf. No i teraz dylemat - gdzie iść? Nie wiem za bardzo w której szkole jest lepszy poziom, w sumie do II mam lepszy dojazd i uczą tam ang+niem, a w XIII ang+rus :(. Poradźcie po której budzie jest łatwiej się dostać na studia (Politechnika?), gdzie jest lepsza atmosfera. Z góry dzięki :) biegaj do 13-stki :D ja kolo 13-stki mam szkole na Hauke bossaka :P - chodze do technikum , ogolnie 13stka spoko poziom trzyma , atmosfera tez jest looz - mozna duzo ludzi poznac .... bedziecie cwiczyc na sali mojej szkoly :P ale sala jest cud miod - zajebisty parkiet do kosza ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Unikaj ruskiego, idz tam gdzie niemiecki moim zdaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Unikaj ruskiego, idz tam gdzie niemiecki moim zdaniem.eetam ;] w niektorch dziedzinach zwiazanych z internetem russ sie bardziej przydaje niz niemiecki :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Unikaj ruskiego, idz tam gdzie niemiecki moim zdaniem.eetam ;] w niektorch dziedzinach zwiazanych z internetem russ sie bardziej przydaje niz niemiecki :P :D np. poszukiwanie crackow, lewego oprogramowania ;) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja mialem taki sam dylemat jak ty, i poszedlem do XIII bo jest tam lepszy poziom, i dlatego ze w II mnie nie chcieli. Koleś od infy jednym slowem jest zajebisty, ma doktorat i jeszcze niekomu w klasie nie udalo sie go czyms zagiac. Ogółnie cala kadra jest fajna oprocz oanie Gory (rusek) ktora potrafi byc suka jak cie nie lubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Unikaj ruskiego, idz tam gdzie niemiecki moim zdaniem.eetam ;] w niektorch dziedzinach zwiazanych z internetem russ sie bardziej przydaje niz niemiecki :P :D np. poszukiwanie crackow, lewego oprogramowania ;) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ;) miedzy innymi ;) pamietajcie ze to co trudno utrzymac na zachodnich serwerach latwiej na ruskich ;) .. 0'day exp.. ehem, no ten tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Skłaniam się powoli do XIII :P (parktycznie mam na decyzje jeszcze czas do jutra - piątku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Skłaniam się powoli do XIII :P (parktycznie mam na decyzje jeszcze czas do jutra - piątku) bieri XIII bedzie chlanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Albo mi się wydaje albo wiele osób tutaj jest lub było w XIII. Uwarzaj na to COŚ od chemii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 [joke mode on] ja tam polecam ci LO 27 [joke mode off] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 [joke mode on] ja tam polecam ci LO 27 [joke mode off] ;) ROTFL!!! :D kiepskie to LO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Dobra ludqi! Koniec tematu - wybrałem 13, wszystkie papierki na miejscu, już nie odwołam:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 jeszcze bardzo dobre jest 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...