Axcel Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Mam jeden felerny dysk w kompie, i komputer przestaje go widzieć. Jakim programem mogę przeskanować dysk, aby się UPEWNIĆ, że to on jest walnięty? Również jakim programem mogę przeskanować inne dyski, aby mieć pewność, ze można im powierzyć dane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 MHDD Amen . Pokaż SMART dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Ten MHDD działa z poziomu windowsa? To plik .iso z samym readme.txt w środku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 ISO oznacza ze muszisz to wypalic na płycie CD jako obraz dysku i odpalic kompa z CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...