Skocz do zawartości
lukaszpolesie

Grafika do 50 zł ( awaryjna sytuacja a brak kasy).

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Muszę zwrócić się do Was o pomoc ponieważ moja grafika Gigabyte 8500GT 512mb pasywne chłodzenie już wysiada... przy włączaniu wyskakują artefakty i czasem komputer włączy się i działa dobrze a czasem nie wiadomo kiedy pojawią się arte i reset. Jeżeli mam artefakty na początku to ruszę grafiką i artefakty znikają. 

Niestety ciężko u mnie z kasą i szukam coś tanim kosztem używki max 50 zł (jeżeli jest coś o wiele lepszego to z 20 zł mogę dołożyć), bylebym mógł pograć spokojnie w Metina czy gre Legend Online.

Zraziłem się do chłodzenia pasywnego i chciałbym aktywno-pasywne, chyba że jestem w błędzie to nakierujcie mnie na dobrą droge.

Z modeli na które zwróciłem uwagę to z aktywno-pasywnych jest mało modeli i widzałem Ati HD3450...

Z pasywnych u mnie w mieście mam do wyboru Radeona x1300PRO 256mb, GF 7300GT 256mb DDR2,  ATI x1550 256mb.

Specyfikacja:

Płyta: Gigabyte GAM52LS3

Procek AMD 2x2600 5000+

Zasilacz kupiony prawie nowy 400W

Ram 2gb

Dobrze myślę o chłodzeniach że najlepsze aktywno-pasywne?

Warto dokładać 10-20 zł by mieć coś o wiele lepszego?

Czekam na Wasze opinie i spostrzeżenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/asus-en7600gt-256-mb-pci-e-i3682010327.html - 7600 GT za 55 PLN

http://allegro.pl/nvidia-geforce-8600gt-gainward-pasywne-chlodzenie-i3662964898.html - 8600 GT za 33 PLN.

Musisz powalczyć o ciekawe oferty, bo jest ich naprawdę sporo ;]

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi