Milo Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam wgrałem nowego androida 4.0.4 i męcze się z nim już od jakiegoś casu,zrobiłem kopie zapasową telefonu w programie od sony i sflashowałem do poprzedniej wersji 2.3.7 ale gdy chce przywrócić kopie zapasową przez tego Sony Pc Companion nie chce przywrócić kontatków sms'ów nic,gdy wgrywam jeszcze raz nową wersje androdia w tedy wszystko sie przywraca. Co zrobić żeby wróćić na starą wersje androida i mieć wszystkie kontakty sms'y itp??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Kontakty na konto google, do sms jest apek w markecie całe mnóstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Kontakty na konto google, do sms jest apek w markecie całe mnóstwo. Czyli nie da się zrobić takie całej kopi obecnego systemu włacznie z filmikami i wszystkim tak jak teraz jest ustawione na telefonie,tylko wszystko osobno ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Filmy i zdjęcia powinny zostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 No ok na wszelki wypadek i tak skopiuje na dysk twardy.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...