Slayer Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Co robicie, kiedy czujecie w sobie bardzo duży przypływ tego typu uczucia? Wiadomo, trzeba to jakoś wyładować, tylko właśnie pytanie- jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 KILL'em ALL :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Czekam az mi przejdzie ;) Nienawisci raczej nie odczuwam, a o blache sprawy sie nie zloszcze. A jak juz sie zezloszcze to jak napisalem - czekam az przejdzie, przy muzyce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ide na silownie i cwicze az nie mam sily juz na nic nawet na zloszczenie sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zdarzylo mi sie kilka razy zezloscic. Efekty: nr1 dziura w drzwiach od lazienki, nr2 polamany plotek przed klatka, nr3 zlamana reka od pobicia sie z przystankiem autobusowym :) , nr4 pocieta reka od potluczonej butelki gdy ja zmiazdzylem :) A tak ogolnie to jestem bardzo spokojny :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ja ze zlosci jebale reke w szybe w drzwiach, i mi szklo rozcielo 15cm lapy, mowi ze cud ze moge ruszac nadal reka, chociaz czucie jest nie do konca 100%. Teraz od 9 miechow chodze na silownie wiec jak takie uczucia mnie ogarnal to wale na silke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 taaakkk silka njlepsza na wyladowanie negatywnych emocji. skatujesz swoje miecho na silowni i juz od razu ochota do zycia powraca:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 po tym wszystkim do wrilpula i do sauny i czujesz sie jak nowo narodzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 po tym wszystkim do wrilpula i do sauny i czujesz sie jak nowo narodzonya cwiczysz tak ostro czy tylko tak typowo rekreacyjnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 raczej typowo rekreacyjnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 na sucho jade i nie mam zamiaru tego zmieniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 no jasne mozna na sucho ale nie rekreacyjnie wiesz odzywki i tez mozna niezle efekty miec tylk to sporo kasy wtedy idzie;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a sadzac po twojej xywce to zdaje mi sie ze na sterydach zasowasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ale odrzywki sa sztucznie wyrabiane a co sztuczne to i nie najlepsze dla swego orgaznimu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 no teraz to wogole nie cwicze ale kiedys tak i efekty tez mialem niezle:) ale na sucho tez dlugo cwiczylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 to ile lat juz w sumie uprawiasz kulturystyke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 zaczalem jak mialem 13 a teraz mam 23 ale ostatnio mam 3 lata przerwy (tzn chodze raz w tygodniu a czasem nawet zadziej i schudlem tez 13 kg) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ladny starz se wyrobiles, tak to jest gdy sie zazywa rozne rodzaje suplementow a potem se robisz przerwe, takie o to spadki zachodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 tak jak popatrze na roznych typow ktorzy bawia sie sterydami, byk z wygladu ale nie ma na tyle sily ile powinnien miec przy takim wygladzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 wiesz nie sadze zeby to byl duzy spadek to tym jak 3 lata prawie nie cwiczyelm i zreszta co innego jak chudniesz i wazysz tylko np 90 kg a co innego jak ja wazylem w szczytowej formie 118 kg i schudlem 13:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 niezly byk z ciebie musial byc przy wadze 118kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 no raczej do malych nie nalezalem :) zreszta nawet teraz nie jestem az tak maly a nie cwicze praktycznie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a ile masz wzrostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 178 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 do niskich nie nalezysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ja cwicze na mase, staram tak dobierac ciezary abym mogl dokonac od 8-10 poworzen x 3 serie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 no wysoki to nie jestem .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 hmmm a ile wazysz? ile masz wzrostu? ile masz na wicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 waze gdzies tak z 75 kg i z 180 wzrostu jak nie wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a na wicie ile masz????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...