Skocz do zawartości
dognap

Zestaw z listopada za 1800 zł - modyfikacja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w najbliższych dniach mam zamiar kupić jakąś skrzyneczkę do 1600 zł. Spodobał mi się propozycja z listopadowego zestawienia, jednak chciałbym troszkę zaoszczędzić na procesorze i zmienić kartę graficzną. Czy mógłby mi ktoś doradzić czy taki zestaw będzie ok? Czy procesor nie będzie czasami ograniczał tej karty? Proszę o jakieś rady, ewentualne propozycje zmian nie przekraczających budżetu? 

http://www20.speedyshare.com/fJNUk/download/pc.JPG

edit: Komputer oczywiście do gier. Rozdzielczość monitora 1440x900.

Edytowane przez dognap

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziękuję za szybkie odpowiedzi. Zestaw po aktualizacji wygląda w ten sposób:

http://www20.speedyshare.com/9qfz7/download/pc.JPG

Co do karty, czy wybierać tę od Cluba? W komentarzach można przeczytać że jest dość głośna no i na tle innych 7850 wypada dość średnio. Co radzicie panowie? Chciałbym jeszcze wybrać jakąś obudowę, ale kompletnie nie wiem jaka będzie się nadawać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie już odpowiedziałeś na swoje pytanie. Jak chcesz cichą kartę to gigabyte windforce, asus direct cu, msi twin frozr.

Zgaduję, że obudowa ma być jak najtańsza. Szukaj obudów zalman, silentium pc, cooler master, aerocool. Dobrze, żeby zasilacz był montowany na dole obudowy. Patrz od najtańszych i dobierz, która ci się podoba. Dodam, że na obudowie lepiej nie oszczędzać. Np. taka.

Edytowane przez Leon166

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi