treat Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Witaaaaaam was Niedługo, a dokładnie w sylwestra - ja i mój mężczyzna obchodzimy rocznicę. Na początek tego miłego wieczoru chciałabym mu zrobić pyszną kolację ;> niestety mój luby jest troszkę wybredny.. i tak naprawdę nie wiem, co mogłabym zrobić, aby go zadowolić. (oczywiście kulinarnie ) Odpada spaghetti, bo często jemy.. odpadają wszystkie ryby, grzyby i pomidory na ciepło. Warzywa typu por, brokuły, kalafior - też ._. Ach, dodam jeszcze, że potrawa nie może być pieczona, bo niestety kawalerka w której mieszkamy - nie ma piekarnika Dotychczas był nam niepotrzebny, ale w tej sytuacji..no nieważne. Po prostu piekarnik odpada Macie może jakieś pomysły? Edytowane 23 Listopada 2013 przez treat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 wysmaruj się bitą śmietaną 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Proponuje sushi 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Ryby odpadają... LOL Który to? Przyznać się! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Jak to mój ojciec zawsze powtarzał " Z ryb to ja najbardziej lubię rypanie" Edytowane 24 Listopada 2013 przez HeatheN 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Złe forum wybrałaś. Wspułczójem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treat Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 hahahahahaha :D zapewniam was, że nie ma styczności z żadnymi rybami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 google emil yougurt guy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...