Skocz do zawartości
SzotLFC

Upgrade kompa do 1300 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Chciałbym wymienić procesor, płytę główną i kartę graficzną. Chce aby nowy komputer uciągnął najnowsze gry, a w szczególności Bf4. Mój budżet to 1300 zł. Obecnie posiadam taki sprzęt:

• [*]AMD Phenom II X2 555 Black Edition 3,2 Ghz [*]AsRock M3A770DE [*]Sapphire Radeon HD 5750 [*]Ram: 4Gb [*]Chieftec GPS-500-AB-A

Oczywiście jeśli zasilacz nie podoła jestem skłonny zakupić nowy. Z góry dzięki za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz pograć pograć w nowsze gry to już w dniu zakupu będziesz musiał zmniejszać detale na tym zestawie. Po sprzedaniu tego co obecnie posiadasz dasz radę kupić to co podałem wcześniej, a zestaw zauważalnie wydajniejszy od tego co podałeś.

W jakiej rozdzielczości grasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Chcę żeby mój komputer jak najlepiej działał w grach(Bf4) i mam pytanie którą kartę graficzną kupić do mojego zestawu:

• Intel Core i5-4440 3.1 Ghz
  • Gigabyte GA-H81M-S1
  • 4 Gb
  • Chieftec GPS-500-AB-A

W oko wpadły mi 2 karty konkretnie ta: http://www.morele.net/karta-graficzna-club-3d-radeon-hd-7850-royalking-cgax-7856o-614080/

i ta: http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-gtx-650-ti-oc-2gb-ddr5-192-bit-hdmi-dvi-dp-n650ti-2gd5-oc-be-571331/

I teraz moje pytanie która lepiej będzie sprawować się w grach. Z góry dzięki za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi