ratmaniak Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam.Padło hasło z góry i potrzebuję zakupić nowy komputer do pracy. Cena jak w temacie. Wymagania z mojej strony (sprzęt używany do Photoshopa, Illustratora, InDesigna): - szybki procesor - 16 gb ramu - brak karty graficznej (nie wydaje mi się że potrzebna do 2D, ewentualnie jakaś budżetowa wersja) - 1 dysk SSD - 1 dysk HDD - stabilny zasilacz Proszę znawców w temacie o złożenie najwydajniejszego zestawu w podanej kwocie (najlepiej w formie gotowego koszyka). Z góry wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratmaniak Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 podbijam temat.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanZ Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Tu masz taki sprzęcik bez karty graficznej: http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__konfigurator/action__2/laptop__/data__eJyNUEEOgjAQ$MueiWHbbgv!wXD0YDw00AMBwVCIUePfbWsxPWj0MLvb2dmZpHc4T2OzdDNsD0BUFJABKVSu5REkJLomOMnXEuNCqJICI1cGS5Vefscxg7Yfbe1T$TEmW0yQf5j$cq$NoL05k56SRSog4SvjvnJ6xwYNqvWtfufELLucXBYwERwmPeuqm4x1FLJI7FpjW1PfhiDkuBH!Ly9dr5t9r!1wdXQOjycQblCx W przyszłości jednak warto może dokupić dedykowaną kartę graficzną i stawiałbym tu na nvidię. Rozmawiałem z grafikami i mówili że na nvidii photoshop działa trochę szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...