mostom Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Sprawdziłem korzystając z porad w FAQ sobie napięcia na zasiłce Feel-a. Zmieniam ją na inny zasilacz - ale możecie mi powiedzieć czy te napięcia są faktycznie aż tak fatalne? temp. wnętrza: 29 - 31 temp. proca: 28 - 44,5 3,3V: 2,61V - 2,62V 5V:4,76V - 4,89V 12V:11,98V - 12,40V -5V:-5,0V - -5,3V -12V:-11,7V - -12,3V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Tez mam Feela... Kurffa, musze to sprawdzic. Ostatnio jak podkrece procka to zdarzaja sie dziwne restarty :( Jaki program najlepiej podaje zakresy napiec (min,max)? Motherboard monitor? Bo jeszcze go nie instalowalem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Tez mam Feela... Kurffa, musze to sprawdzic. Ostatnio jak podkrece procka to zdarzaja sie dziwne restarty :( Jaki program najlepiej podaje zakresy napiec (min,max)? Motherboard monitor? Bo jeszcze go nie instalowalem... Ja zrobiłem test programikiem cpucool przez jakąś godzinę - przy włączonym 3dmarku2003. A co do tego zasilacza to jak podepnę wszystko to od razu mi się wiesza. Na razie czekam na zasiłkę i wyłączyłem jeden dysk i CD-ROMa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Mialem wczesniej Codegena 300W. Jak wlaczalem jakas giere (np. Mafia) to byly takie zacinki a/v ze mozna bolo sie wkurfic. Radek + Live! (wczesniej mialem) pracujace rownoczesnie + podkrecony CPU = max pobor mocy. Kupilem obudowe MODE.COM z Feelem300W problem zniknal. Teraz mam Audigy i zaczal sie pojawiac. Nie moge krecic CPU... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Kupilem obudowe MODE.COM z Feelem300W problem zniknal. Teraz mam Audigy i zaczal sie pojawiac. Nie moge krecic CPU... Z tego co się doczytałem na tym forum - jest parę typów zasilaczy Feel-a (ten sam numer modelu). I ja mam ten najgorszy, może ty masz lepszą serię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Nie wiem. Jak bede w domu to sprawdze i odpisze. Ale wiem jedno: jest lepszy od Codegena! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 witam :) 3.3 sie nie przejmuj, bo masz 8rda. podaje vdimm a nie 3.3 :P tez mam feel, 300W 4.81 -4.99 12.22 -11.78 a core nie zalezy od psu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...