majma Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 mam karte riva tnt2 pro pozyczyłem kumplowi , zwrucił i.......... mam poziome paski na monitorze w biosie tego nie ma w dosie tez tylko w win i jak sie pokazuje logo startowe win'a 1. jakie są przyczyny 2. czy np da sie to naprawic 3. co muj kumpel mugł zrobic z ta karta azeby tak sie stało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Moze reinstalacja systemu by pomogla. Jezeli w biosei i w dosie jest OK to karta powinna byc sprawna, tak mysle. Widze ze masz VooDoo, moze sterowniki 3dfx cos meszaja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 nie bo ona była sprawdzana na dwuch kompach.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 No to znaczy ze swoje juz wysluzyla (jak dobrze sprawdziels)... A kolezke mozesz obciazyc kosztami jak za GF2MX :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 no tak ale ja musze miec Dowud ja jemu kiedys discmana rozwaliłem a ze nie miał dowodów nie oddałem kasy a nie wiem moze bois.... napewno musi sie dać ją naprawić cos na allegro widzialem ze sie da......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Dowodu nie będziesz miał, bo musiłbyś przed daniem mu karty sprawdzić w jego obecności, oraz przy odbiorze powtórzyć tą operację. Może przetaktował kartę i się przegrzała, może upadła i struktura pod GPU poleciała, to tylko domysły i raczej tego nie sprawdzisz. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...