earthmover Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam Chcę sobie zrobić prezent na święta wymieniając GPU (sygnaturka) i monitor na coś bardziej współczesnego. Wstępnie wytypowałem:GPU: R9 270 OC 639złMONITOR: LG 23EA63 ( 23EA63V-P ) 629zł Znajdę lepszy zestaw do ~1300zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YellowShot Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Myślę że lepszego połączenia w tym budżecie nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanZ Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jak oszczędzisz trochę na monitorze, to weźmiesz lepszą kartę: http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__konfigurator/action__2/laptop__/data__eJyrViooyk8pzS5RsopWMlDSwYlNzc1xSpkaGuPRaaAUq6OUmZNfnEzIDkMSxeGmJ6fmJRIy3NwYt$vx6QNbUFyaC7RAydDIAiRUlFiS6J9dlFoMFoIK!GamFmemJlflgRUaWuqZmAFlyrNzElPCcxKL8yqBwgZKtQD!MkqM Za nią z nówek stoi w zasadzie gtx760 dopiero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earthmover Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 ostatecznie zamówiłem LG 23EA63 i R9 270 od Asusa, odrzuciłem tańszego gigabyte po przeczytaniu kilku recenzji narzekających na głośnośc zastosowanego chłodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...