asdsa Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam, Od tygodnia mam problem z dyskiem twardym WD MyBook 2TB USB - po podłączeniu do laptopa przestaje działać touchpad (dodam że sprawdzałem na dwóch laptopach). Po podłączeniu pod PS3 można wejść do katalogów i nagle system odcina dysk. Próbowałem zmienić kabel oraz sformatować - niestety cały czas jest tak samo.. System plików na dysku to FAT32. Prosze o pomoc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jak się zachowuje dysk ? Słychać jakieś tykanie czy inne dźwięki ? Sprawdź jak możesz czy przejściówka USB/SATA jest przylutowana na sztywno do dysku czy da się ją odpiąć i normalnie podpiąć dysk kablem SATA ( wymaga rozebrania obudowy dysku ) . Możesz też sprawdzić jak się zachowuje dysk na hubie z aktywnym zasilaniem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...