Milo Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Witam mam problem z ustawieniem modemu kolegi nigdy tego nie robiłem w windowsie xp instaluje modem z płytki i nie wiem co dalej pomuzcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 1) Naucz się ortografii i inerpunkcji. 2) Może byś podał jakieś szczegóły na temat modemu? 3) Prawdopodobnie wystarczy wejść do zakładki modemy w panelu sterowania, kliknąć zakładkę 'modems' i przycisk 'dodaj'. Dalej system powinien cię za rączkę poprowadzić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 a moze by takna strone producenta zerknac, albo do instrukcji ?? albo metoda prob i bledow. ja sie tak wielu rzeczy nauczylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Witam mam problem z ustawieniem modemu kolegi nigdy tego nie robiłem w windowsie xp instaluje modem z płytki i nie wiem co dalej pomuzcie!! Napisz czy chodzi Ci o zainstalowanie modemu jako urzadzenia czy uruchomienie internetu na zainstalowanym juz sprzecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Hm dzwoniłem do sklepu w którym kupił modem i oni tez nic nie widza (prawie) modem jest bodajze Pantagram Omen 2 wchodzilem z zakładki Contol Panel potem Połączenia Sieciowe Modem i ustawiłem wszystko tam wpisalem ten numer 02021...i cos tam juz nie pamietam ale wpisałem chyba dobry numer bo mi podał ten gosciu ze sklepu ale prubuje się połączyć i nic modem nie wydaje zadnych dzwieków.A co do instrukcji to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o w niej pisze!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Mam czas do 15:30 żeby cos sie dowiedziec wiec chłopaki pomuzcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Mam czas do 15:30 żeby cos sie dowiedziec wiec chłopaki pomuzcie. na maila wysłałem Ci kilka zrzutów ekranikowych, może akurat pomogą. Mam inny modem, ale się nie przejmuj, ustawienia są takie same dla większości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...