Cyper94 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam, mam taki problem, otóż po włączeniu komputera monitor nie reaguje (załącza się tryb czuwania, dioda mruga). Specyfikacja: Procesor: Intel Pentium DualCore 2x2,8/2M E6300 Płyta główna: FOXCONN 945P7AA Pamięć RAM: Apacer 2GB UNB PC2 6400 cl5 Karta graficzna: Gainward GeForce GT610 1GB Zasilacz: 420W (no name) Karta graficzna jest nowa, płytę główną kupiłem wczoraj (na 99% jest sprawna), co do reszty to nie mam pojęcia, ale próbowałem też odpalić komputer na innym zasilaczu i jest to samo. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Płyta główna nie obsługuje CPU. Tu masz listę obsługiwanych CPU przez Foxconna 945P7AA:http://www.foxconnsupport.com/cpusupportlist.aspx?type=mb&socket=Socket+775&model=945P7AA-8EKRS2H&cputype=Intel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...