Dijkstra Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 uuu!!! hehe ale zemnie gapa!!! miałem wyłączone gl existension :P:P teraz mam nowe wyniki :) max detale to 277 FPs a default to 347 Fps :P czy teraz są to dobre wyniki??? PS udało mi się juz wyciągnąć w 3d marku 12700 LOL :P:P:P Chyba Ci się bardzo nudziło i bawiłeś się opcjami tudzież tweakerami, bo to jest zawsze domyślnie włączone :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 słuchajcie.. opłaca się dać moje kosci ramu 2x128Mb 266 i 1x256Mb 333 za 1 kość 512Mb 333 ??? oem na oem czy lepiej dac te kosci , doplacic i wziac kingstona albo cos??? bo nie wiem czy tylko firma cos zmieni?? a wy c oo tym sądzicie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 słuchajcie.. opłaca się dać moje kosci ramu 2x128Mb 266 i 1x256Mb 333 za 1 kość 512Mb 333 ??? oem na oem czy lepiej dac te kosci , doplacic i wziac kingstona albo cos??? bo nie wiem czy tylko firma cos zmieni?? a wy c oo tym sądzicie??? Jak nie planujesz płyty z dual memory channel, wymieniaj bez namysłu. Chyba, że chcesz ostro kręcić to dopłać i kup jeszcze szybsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 co mam rozumiec przez "szybsze" ?? moja płyta główna obsługuje maxymalnie 333 a czy szybsze oznacza firmowe??? no nie wiem sami mi powiedzcie co mi polecacie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...