860lacov Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Nawet nie wiem do końca czy są to artefakty czy coś innego. Co jakiś czas (bardzo losowy) przez ułamek sekundy gdzieś na pulpicie miga u mnie kreska ok 1cm długości i szerokości tak na 1 - 2 piksele. Grafika aktualnie nie jest podkręcona. Wcześniej sprawdzałem mniej więcej ile można z niej wyciągnąć i kiedy pojawiały się artefakty to od razu test wyłączałem, a same artefakty były w postaci czarnych trójkątów czy czegoś podobnego i miały różne rozmiary. Istotne jest też chyba, że katowałem wczoraj heaven i 3dmarka żeby sprawdzić czy coś się nie wywali, ale w trakcie testów nie zauważyłem problemu, jednak tam obraz jest dynamiczny więc może to dlatego. Z programów, które w jakiś sposób ingerują w obraz zainstalowanego mam MSI Afterburner i f.lux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorch62 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Warto by sprawdzić na innej grafie. Podepnij monitor pod igpu i sprawdź czy będzie to samo. Chyba, że już tego próbowałeś. Edytowane 1 Lutego 2014 przez sorch62 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Moja płyta nie ma dsub Wysłane przy użyciu Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyranxp Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Jeśli nie ma, to możesz użyć przejściówki D-sub to DVI. Może karta się przegrzewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Jeśli nie ma, to możesz użyć przejściówki D-sub to DVI. Może karta się przegrzewa.Płyty główne wyposażone w chipset P67 nie umożliwiają korzystania z iGPU. hot_lopez, masz możliwość podpięcia kompa do innego monitora (np. telewizora), albo innego pieca do owego NECa? Może wspomniana anomalia nie wynika ze względu na sprzęt, lecz jakiś program? Edytowane 1 Lutego 2014 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Może, tylko przez jaki :) Dzięki za pomoc. Wykombinuję jakiś sprzęt do przetestowania i jeśli problem nie zniknie to jeszcze tu wrócę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...