Armo Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Mam zamiar zakupić tuner DVB-T z złączem USB do laptopa. Do najbliższego nadajnika w Katowicach- Kosztowy mam około 33 km. Już wiem, że zwykła antena dołączona do zestawu raczej nie da rady i trzeba będzie kupić zewnętrzną kierunkową. Jednak chciałbym uniknąć problemów z odbiorem na antenie zewnętrznej. Czytałem różne recenzje, ale w mało której jest informacja o tym jak tuner działa w pewnej odległości od nadajnika. Możecie mi polecić jakiś model, który nie będzie miał problemów z odbiorem na taką odległość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Bierz not only delux wyglada najmniej badziewnie a o zasiegu i tym jak lapie taki dekoder i tak Ci nikt nic nie napisze. Ryzyk fizyk Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...