ChomiK Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Czy ktos z Was bawil sie juz w ciecie mostkoow na morganie? Chcialem sie dowiedziec jakie sa Wasze doswiadczenia. Czy moge bez ryzyka wziac do reki narzedzie typu skalpel i sprofanowac mojego AMD'ka bez ryzyka ze juz sie nie uruchomi? Zaznaczam ze mam bystry wzrok(sokoli:)) i zwinne palce (tak moowia dziewczyny:))... ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Nie lepiej wybrac sie do specjalisty? Ryzyko mniejsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 można je rozwiercić ( ja tak robilem) skalpelem będzie ciężko ale jest t owykonalne, wbrew pozorom te mostki sa bardzo twarde i malutkie. Zalezy ile masz do przecięcia, jeśli masz dużo czasu + atuty które wymieniles w poście :twisted: 8) to mozesz sprobowac, jednak jesli mostkow jest kilka to lepiej skocz do jakiegos zegarmistrza, grawera lub innego ziomka specjalisty i niech on to zrobi. Zaplacisz pewnie kolo 5-10zł i mas looz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 ja juz cielem nozykiem introligtorskim i musze przyznac ze jak na takie malenstwa to one twarde sa.... ale da sie je przeciac. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 no ja rozwiercilem wiertlem dentystycznym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Cytat Czy ktos z Was bawil sie juz w ciecie mostkoow na morganie? Chcialem sie dowiedziec jakie sa Wasze doswiadczenia. Czy moge bez ryzyka wziac do reki narzedzie typu skalpel i sprofanowac mojego AMD'ka bez ryzyka ze juz sie nie uruchomi? Zaznaczam ze mam bystry wzrok(sokoli:)) i zwinne palce (tak moowia dziewczyny:))... ?? A po co tniecie? Olowek nie dziala? P.S. U mnie olowek wystearczyl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 ale zeby zmienic mnoznik manualnie (jak plyta nie ma takiej opcji) to trzeba sie troszke pobawic mostkami....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...