Adarq Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 Witam. Złożyłem taki zestaw za 1500zł, głównie do gier, chociaż i tak zapewne będę grał tylko w CS:GO, czasem jakby neta nie było to ew. w bfa4 chciałbym pograć singla na średnich albo coś. Ale mimo wszystko głównie do gier. Przede wszystkim dlatego, że moja obecna buda ma 8 lat i gram w gry x>2010r. Zestaw prezentuje się następująco: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Zamień płytę MSI na ASRocka H81M. Jak się nie mylę H81 MSI, nie dają możliwości zmiany napięcia CPU. Tu nawet nie chodzi o OC, a ew. korektę wskazań. Poza tym jest okej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adarq Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Ale ta moja obecna jest ATX, a ta, którą ty polecasz to mATX. Czytałem, że ATX są lepsze więc raczej zostanę przy tej mojej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...