słabiak Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Siemka, ostatnio wygrałem trochę pieniędzy i chciałem je przeznaczyć na zakup zestawu komputerowego, komp bedzie przeznaczony w wiekszej częsci do grania w gry, nagrywania filmikow z gier i streamowanie. Bede obrabiał filmiki wiec bede tez uzywał programów takich jak AVS video editor czy tego typu programów. Komp bede podkrecał ale nie jakos gigantycznie na maxa jak sie da, Pieniądze nie graja roli moze to byc nawet 15tys zł ale pewnie taki pc bedzie nieoplacaly. Potrzebuje monitora 24cale + skrzynke, klawiature mysz gamingowa, słuchawki z mikrofonem. Bardzo bym chcial zeby karta graf był jakis GF i wszystkie podzespoły były na morele.net :) komputer ma być cichy i energooszczędny mogę do tego dokupić 2 karte np gtx750ti tylko np do przegladania neta czy jakis filmikow ogladania, moze jakis seriali. chciałbym zeby myszka miała dodatkowe klawisze gdzies "na kciuku" i klawiatura była podswietlana z dodatkowymi przyciskami nad F1-F12 i zeby miała normale roztawienie klawiszy nie jakies mini albo klwiatura jakas "przekrojona" w połowie. Czekam na propozycje zestawów i jak najszybszą odpowiec :) zapomniałem dodać ze potrzebuje przynajmniej 240gb dysk ssd i 2tb zwykły dysk :) Edytowane 30 Marca 2014 przez słabiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...