mikaelus Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 LINK 8O :lol: Ludzie już nie mają co wymyślać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Dobre :) Były porównania mężczyzna vs. PC kobieta vs. pies dziewczyna vs. żona ale z kotem jeszcze nie widziałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Z tego wychdzi ze od kota nawet jesteśmy gorsi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Aj chejt koty..... jah ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 To czemu MY rządzimy swiatem ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 jak juz o kotach mowa luknijcie tu http://bitboost.com/pawsense/example-of-so...annoy-cats.html OPIS : Firma wprowadziła na rynek oprogramowanie, które według jego projektantów potrafi rozpoznać, czy wstukiwane z klawiatury ciągi znaków to jeszcze robota ludzkich dłoni, czy też nieświadomych kocich łapek. Kiedy program rozpozna w aktualnie piszącym na klawiaturze bycie kota, z głośników komputera popłynie dźwięk, który raz a dobrze odstraszy zwierzęcego amatora informatyki. Jakie dźwięki mają odstaraszyć kota - posłuchajcie. „Genialny” system odstraszania kota kosztuje 20 dolarów. Ciekawe czy znajdą się chętni? Źródło: The Inquirer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Czytałem to porównanie w książce, z której to jest cytat. Cała książka to jeden wielki polew :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja zawsze chcialem byc kotem ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja zawsze chcialem byc kotem ;) :Pidź do wojska :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja zawsze chcialem byc kotem ;) :Pidź do wojska :Pnie no tak zdesperowany to ja jeszcze nie jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 "]To czemu MY rządzimy swiatem ? :lol:bo im sie niechce poco maja sie stresowac niepotrzebnie skoro i tak sa lepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...