rafalmic Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam. Mam pytanie odnosnie tego laptopa: http://allegro.pl/cienka-i-lekka-platforma-hp-15-db-a6-4-500-hdmi-i4074200622.html Prosze o opinie. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A gdzie to pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Dziadowski refurb od HP. Coś przysnąłem, bo nie wiedziałem że robią taki debranding... Ale na klapie matrycy ostało się "pavilion" ;](minusy) Okropnie niska jakość obudowy, od HP teoretycznie, wydajność tylko do przeglądania netu(plusy) cena niższa od markowego tabletu Możesz brać, skoro nie potrafisz na forum zadać jasno pytania to wątpię abyś miał większe wymagania niż przeglądanie demotywatorów albo kwejka. A do tego Ci wystarczy w zupełności. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez Havoc 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalmic Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Dziadowski refurb od HP. Coś przysnąłem, bo nie wiedziałem że robią taki debranding... Ale na klapie matrycy ostało się "pavilion" ;] (minusy) Okropnie niska jakość obudowy, od HP teoretycznie, wydajność tylko do przeglądania netu (plusy) cena niższa od markowego tabletu Możesz brać, skoro nie potrafisz na forum zadać jasno pytania to wątpię abyś miał większe wymagania niż przeglądanie demotywatorów albo kwejka. A do tego Ci wystarczy w zupełności. Widocznie do Skarzyska takie laptopy jeszcze nie doszły. W Kielcach są juz dostępne, ale zanim dojdzie do twojej wioski (Skarzysko-Kamienna) to miną wieki...... pozdrawiam Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez rafalmic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wystarczyło napisać, że masz rację a nie potwierdzać moją tezę w taki "wyszukany" sposób ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...