Skocz do zawartości
rafalmic

laptop Sleekbook 15 Debranded

Rekomendowane odpowiedzi

Dziadowski refurb od HP. Coś przysnąłem, bo nie wiedziałem że robią taki debranding... Ale na klapie matrycy ostało się "pavilion" ;]
(minusy) Okropnie niska jakość obudowy, od HP teoretycznie, wydajność tylko do przeglądania netu
(plusy) cena niższa od markowego tabletu

Możesz brać, skoro nie potrafisz na forum zadać jasno pytania to wątpię abyś miał większe wymagania niż przeglądanie demotywatorów albo kwejka. A do tego Ci wystarczy w zupełności.

Edytowane przez Havoc
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziadowski refurb od HP. Coś przysnąłem, bo nie wiedziałem że robią taki debranding... Ale na klapie matrycy ostało się "pavilion" ;]

(minusy) Okropnie niska jakość obudowy, od HP teoretycznie, wydajność tylko do przeglądania netu

(plusy) cena niższa od markowego tabletu

Możesz brać, skoro nie potrafisz na forum zadać jasno pytania to wątpię abyś miał większe wymagania niż przeglądanie demotywatorów albo kwejka. A do tego Ci wystarczy w zupełności.

Widocznie do Skarzyska takie laptopy jeszcze nie doszły. W Kielcach są juz dostępne, ale zanim dojdzie do twojej wioski (Skarzysko-Kamienna) to miną wieki......

pozdrawiam

Edytowane przez rafalmic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi