mechl!n Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Bylo już, o podłączaniu do kompa dwóch zasilaczy! SZUKAJ MATOLE !!! hłe, hłe... Szukałem- było o tym jak podłączyć drugi zasilacz zasilający napędy, wiatraki. Jak zrobić, żeby włączał się razem z pierwszym, itp... Sprawdziłem- g.wno/zik to daje- może i odciąży trochę 12V ale nie o to chodzi. Kupiłem dwie sztuki zasiłek FSP 250W (ciężkie bydlęcia) i zastanawiam się, czy mogę oba podłączyć do jednej wtyczki zasilania ATX? To będzie chyba równolegle, tak? Nie pytam oczywista o sposób fizycznego podłączenia- to mam obcykane- chodzi o to czy da to zamierzony efekt- zsumowanie mocy. Dotychczas jechałem na noname 400W- zamieniłem go na tego FSPa i ten o wiele lepiej trzyma napięcia. Ale przydało by się więcej bo po vmodzie mobo i gfx, o/c xp1700 już nie wyrabia :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 To są zasilacze impulsowe i takie połączenie nie będzie działać. Powiem więcej najprawdopodobniej wykończysz oba przy takim połączeniu. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 To są zasilacze impulsowe i takie połączenie nie będzie działać. Powiem więcej najprawdopodobniej wykończysz oba przy takim połączeniu. Pozdr. O to właśnie pytałem. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...