metal Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Jak zrobić banner na stronę www :D :?: :?: :?: Napiszcie jakie programy do tego używać i dajcie jakieś linki do stron na których pisze jak to zrobić [po polsku].... bo potrzebuje zrobić banner mojej strony a nie wiem jak :D macie tu linka do mojej strony: www.panteravulgar.prv.pl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Rysujesz w photoshopie lub innym programie graficznym. Zapisujesz w gifie jak chcesz banner animowany to robisz kilka gifów i łączysz wszystko w gifanimatorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Paint Shop Pro www.jasc.com albo program do flasha Swish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Ja ci proponuje swisha lub photoshopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 A ja mogę zaproponować Flasha 5. swishu wszyscy chyba robią banery więc wszystkie będą podobne. Flash nie jest trudny, poczytaj troche kursów na stronach i zrobisz zajebisty banner :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Corel Photopaint albo Adobe Photoshop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Flash 5 polecam! bardzo szybko zrobisz bannerka i sprawnie. Polecam kursy z www.programownie.of.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 A ja mogę zaproponować Flasha 5. swishu wszyscy chyba robią banery więc wszystkie będą podobne. Swish to tylko narzedzie i nie ma problemu zrobic orginalny baner w nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 A ja mogę zaproponować Flasha 5. swishu wszyscy chyba robią banery więc wszystkie będą podobne. Swish to tylko narzedzie i nie ma problemu zrobic orginalny baner w nim. Tak tylko na 99% początkujacy user sobie wybierze jeden z gotowych wzorców ??? Wisz masę banerów widziałem i z duzym prawdopodobiestwem sa wykonane w Swishu. Wszędzie ten efekt Ex[plode itp. Naprawdę, odrobinę posiedzieć w Flashu i osiagnąć lepsze efekty chyba jest lepiej. Nie pozwól żeby Twoja inwencja była ograniczana przez taki program jak Swish.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Tak tylko na 99% początkujacy user sobie wybierze jeden z gotowych wzorców ??? Wisz masę banerów widziałem i z duzym prawdopodobiestwem sa wykonane w Swishu. Wszędzie ten efekt Ex[plode itp. Naprawdę, odrobinę posiedzieć w Flashu i osiagnąć lepsze efekty chyba jest lepiej. Nie pozwól żeby Twoja inwencja była ograniczana przez taki program jak Swish.... A no to juz wina samego usera a nie programu. Mnie tam Swish wystarcza pozatym jest tanszy wielokrotnie od flasha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolega Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Jak już jesteśmy przy temacie bannerów to mam pytanie. Gdy już mam zrobiony baner to jak umieścić go na internecie?? PS: Używam programu Banner MakerPro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Hmm... To tak... trzeba go umieścić na stronce jako link i już. Chyba o to Ci chodziło, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...