ZlyDzien Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 Dodam że na moje konto logowałem się 10 lat bez problemu. Ale te osły zablokowały mi dostęp i od tego zaczęła się cała przygoda..... wez wyjdz. oficjalnie to nie jest nawet twoje konto, z** sprawe podajac falszywe dane a teraz prujesz sie do blizza ze Cie zablokowal? A ten filmik z Francisem to juz w ogole nie masz pojecia o czym jest i dlaczego. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) ZlyDzien chyba miales na mysli nieoficjalnie, bo Polskie prawo zaklada ze konto jest twoja wlasnoscia gdyz jest nieodzownym elementem gry. A poniewaz kupujesz gre w polsce, co oznacza sie wszystkie zapisy ktore nie sa komplementarne z prawem polskim sa automatycznie niewazne. Jak ktos jest wziety to ruszy tylek na mmo-champion i poczyta troche moje i innych wywody jak i spotkania komisji europejskiej na w/w temat :) Tak samo jest z blokowaniem odsprzedazy gier ktore byc moze mimo silnego lobby producentow przejdzie przez komisje EU. Wyobrazcie sobie zreszta ze nie akceptujecie regulaminu gry, wiecie ze mozecie ja zwrocic jesli regulamin nie byl dostepny w momencie kupna? Wszyscy fanboye producentow i developerow J@P@. Taka jest rzeczywistosc. Edytowane 13 Maja 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 No pewnie, jak czytalem Mateusz Dobrzyński jest wlascicielem konta;] Ja to widze tak, ze jesli ktos byl gotow podawac nieprawdziwe dane w imie potencjalnej ich ochrony to teraz jest gotowy poniesc tego konsekwencje. Lata potrwa uregulowanie tego. Naprawde podac swoje imie i nazwisko Blizzowi to jest takie smiertelne zagrozenie? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Tak, swego czasu kolo 2006/2007 roku wyplenelo z blizza okolo 300 tys kont. I to sa tylko bardzo ogolnikowe rachunki bo blizzard nigdy sie nie przyznal ze wina lezala po ich stronie kiedy nagle gross graczy zostal bez kont gdzie mozna bylo podejrzec wszystkie dane na koncie (pozniej to zostalo zmienione i wyhashowane). Bylem jedna z ofiar. Poza tym, powiedz mi co maja zrobic ludzie ktorzy nie powinni wrzucac gdziekolwiek swoje dane osobowe np. ze wzgledu na zawod? Nie masz obowiazku podawac prawdziwych danych. Nie wiem czy wiecie ale wlasnie przeniesienie kont na chmure battle.net pozwalal zmieniac dane na jaki zarejestrowane byly keye i gry czy tez zmieniac dane osobowe. Dlaczego? Zapewne wlasnie po to, zeby stare dane ktore wyciekle nie byly powielane, bo jaki byl problem wcielic baze danych kont WoW do chmury battle.net? Dwa pozwalalo to /przerejestrowac/ wlascicieli czy zmienic dane osobowe. Edytowane 13 Maja 2014 przez Aurora001 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...