Yucares Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 Witam. Chciałbym wiedzieć jak to jest z tym Update'em. Po 10 czerwca nie będzie można go już pobrać? Czyli jeśli mam na płycie windows 8 (oryginalny oczywiście), to jeśli przeinstaluję system po 10 czerwca to będę mógł pobrać jedynie 8.1, a update'u już nie? Nie będę miał więc dostępu do dalszych aktualizacji, tak? To trochę bez sensu, bo przecież może się coś stać, np. laptop mi się zepsuje i reinstall będzie konieczny. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 Jeżeli masz Windows 8.1, to po 10 czerwca nie będziesz w stanie pobierać żadnych poprawek z Windows Update. Po tej dacie każda poprawka będzie wymagała, aby Update 1 był w systemie zainstalowany. Sam Update 1 będzie do pobrania cały czas, o to nie musisz się martwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...