kowalale Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Witam, mój laptop kończy swoje życie dlatego szukam czegoś nowego. Nie znam się na stacjonarnych komputerach (od 5 lat laptopy). Jedynymi grami w jakie gram to fify (co roku nowa) i czasami Eurotruck (nic mocno wymagającego). Czasami używam Autocada oraz Inventora. Komputer będzie włączony prawie 24h/7 a do tego chciałbym żeby przetrwał jak najdłużej. Budżet jaki mam to ok. 3000zł na komputer + myszka + klawiatura (monitor mam, a do tego kupuje ten sam żeby mieć dwa równocześnie włączone) z góry dziękuje za propozycję. czy zestaw ma zawierać tylko komputer czy również system operacyjny, napęd optyczny i peryferia takie jak: monitor, myszka, klawiatura itp. Komputer, myszka, klawiatura, napęd optyczny do czego komputer będzie wykorzystywany Gry(fifa 14 i w górę czasem wyścigi) Programy( Autodesku) jaką kwotę chcesz przeznaczyć do 3000 wraz z obudową, myszką oraz klawiaturą. czy części mają być nowe czy mogą być używane nowe, z gwarancją czy będziesz podkręcał podzespoły nie znam się w jakiej rozdzielczości grasz/zamierzasz grać full HD czy mieszkasz poza Polską (ceny za granicą są inne!) w Polsce czy możesz użyć części ze starego komputera takich jak: dysk twardy, napęd optyczny, obudowa brak czy preferujesz jakiś konkretny sklep np. z powodu odbioru osobistego morele.net, kupno wraz z wysyłką Edytowane 25 Maja 2014 przez kowalale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Proszę doprecyzować tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...