joojoo Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Hey, Planuje zakup nowego kompa i złożyłem coś takiego:http://www.morele.net/inventory/info/kjxrq3/z góry mówię że się w OC bawił nie będę, co sądzicie o tym zestawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Jeżeli będziesz się bawił w OC to kup procesor, który to umożliwia. Fera2 do OC haswella jest za słaba Edytowane 25 Maja 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joojoo Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Jeżeli będziesz się bawił w OC to kup procesor, który to umożliwia. Fera2 do OC haswella jest za słaba jak pisałem nie będę się w oc bawił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joojoo Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 lichy ten zestaw a gdzie ssdek? ssd juz mam ze starego:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...